dinsdag 4 april 2023

Capelse Kunstroute Vernooy-Art.

  Capelse Kunstroute Vernooy-Art.

Het afgelopen weekend vond de jaarlijkse Capelse Kunstroute weer plaats. Voor velen een mogelijkheid om eens te gaan zien wat er zoal gemaakt wordt in Capelle en Omstreken. Ik beperk mij dan meestal tot een bezoek aan de Sterrekinderen Erf, waar Bert Vernooy, Kitty van der Linden en Gita Kalishoek met hun beeldend werk acte de présence geven. 


Vanaf het moment van binnenkomst in het trappenhuis word ik dan al omringd door een scala van kleurrijke landschappen, sferen en objecten.



Eenmaal binnen welkom geheten gaat dit gewoon verder, waarbij nu ook het keramische werk van Kitty en het viltwerk / de bontgekleurde shawls van Gita harmoniëren met de schilderijen van gastheer Bert. 

 

Helaas was het terras vandaag niet open ( regen en wind ) en konden we minder genieten van het uitzicht over het Schollebos en de grote vijver. Een etage hoger trokken de engeltjes zich daar overigens weinig van aan. Ze bleven gewoon doen wat ze gewend waren.

Maar ook in de binnenruimte was het goed toeven met een goed glas wijn, boeiende mensen en de weergave van intense creatieve processen. En een wandeling door Toscane. Elk jaar een mooi ritueel.


Bert bedankt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten